Välkommen till vårt lunchseminarium  - Digitala skyltar med smarta program för uppdateringar - Digital Signage

Digital signageDet finns många fördelar med digital signage. Jämfört med exempelvis affischering eller olika trycksaker är digitala informationsskärmar en både snabbare och mer levande kanal.

 

  • Med digital signage kan budskapen hållas ständigt aktuella. I stället för att arbeta med utskrifter och affischering kan skärmarna uppdateras när som helst. Det enda som krävs är ett fåtal knapptryck. Det gör kommunikationen klart mer effektiv. 
  • Då uppdateringarna är snabba och enkla att genomföra kan ni fokusera på det absolut viktigaste: Det budskap ni vill förmedla. 
  • Att kommunicera där mottagarna fysiskt befinner sig ger era budskap klart högre relevans. Oavsett om ni ska informera medarbetare, kunder, besökare eller hyresgäster ger digital signage bättre genomslag än traditionella kanaler. 
  • Att säga rätt sak, vid rätt tidpunkt och på rätt plats är att kommunicera på rätt sätt. Digital signage är ett utmärkt verktyg för att uppnå just detta.

 

 

Under seminariet kommer vi att berätta och visa hur Digital Signage fungerar, det kommer att finnas utrymme för att ställa frågor. Vi bjuder även på en lättare lunch.
 

Tid, plats och anmälan

  • 2017-06-02, kl 11.00-12.45

  • 2017-06-09, kl 11.00-12.45

  • 2017-06-16, kl 11.00-12.45

 

Platsen är hos DocuPartner på Karlsbodavägen 39 i Bromma. Anmäl dig genom att skicka ett mail till: info@docupartner.se eller ring oss på 08 - 556 318 00.

Ange vilket datum du vill komma och antal personer.

 

 

 

Några användningsområden  - Digital Signage

 

Reception

Välkomna besökare i receptionen och visa upp dina produkter!

Hur länge är dina besökare i receptionen? Med en receptionsskärm har du chansen att välkomna dem samt göra reklam för dina produkter och tjänster. Med Digital Signage kan du dessutom enkelt länka in väderinformation och externa nyheter. Dina besökare kommer garanterat att läsa vad som står på skärmen.

 

 

 

 

 

 

Dashboard Målstyrning i realtid

Fatta rätt beslut med senaste information, hämtad i realtid direkt från datakällan.

Glöm rapporter, Excel och andra tunga program. Samla viktigaste information på EN skärm.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Konferensrumsbokning

Vid respektive konferensrum går det att ha en rumsskärm som vi länkar samman ert mailsystem för att visa om rummet är upptaget samt hur länge. Om rummet är ledigt signaleras det i grönt, det är då möjligt att via en touchskärm boka rummet.

 

Kontakta oss om Digital Signage