Mer om elektronisk fakturahantering

Mer om elektronisk fakturahantering

Förenkla din hantering av fakturor

Majoriteten av svenska små- och medelstora företag hanterar fortfarande fakturor manuellt. Brevet sprättas upp, fakturan kopieras och ankomstregistreras, skickas vidare för attest och kontering, tillbaka till ekonomiavdelningen ytterligare attest och så vidare.

Det är ett resurskrävande och idag helt onödigt arbete som ekonomiavdelningarna får syssla med varje gång det kommer en faktura. Elektronisk fakturahantering har under lång tid varit ekonomiskt lönsamt bara för större företag med riktigt stora volymer av leverantörsfakturor, men nu finns lösningar även för små- och medelstora företag.
 

DocuPartner erbjuder enkla och smidiga lösningar för elektronisk fakturahantering

DocuPartner erbjuder en färdigpaketerad lösning för elektronisk fakturahantering, till en fast månadsavgift för små- och medelstora företag. Vi vet att många företag känner en viss osäkerhet inför att dra igång ett stort IT-projekt, eftersom IT-projekt kan innebära konsulttimmar som i slutändan kan bli hur många timmar som helst.

Med Docupartners lösning till en fast månadskostnad behöver du inte oroa dig, det blir inga överraskningar utan är lätt att budgetera för din satsning på elektronisk fakturahantering.
 

Med DocuPartners lösning för elektronisk fakturahantering får du:

  •     Effektivare fakturahantering - Fakturorna kommer direkt in i ditt system och du slipper kostnader för manuell inmatning och verifiering.
  •     Bättre för miljön - Elektronisk fakturahantering sparar på våra skogar och reducerar koldioxidutsläppen. Minskad pappersförbrukning är en positiv effekt som sparar träd, en annan positiv effekt som är ännu större är minskat antal transporter.
  •     Bättre kontroll - Snabbare ekonomisk rapportering och direkt åtkomst till alla fakturor i elektroniskt format.
  •     Resultat på sista raden - Automatisk hantering minskar dina administrativa kostnader och ger både tid och pengar över till annat.
  •     Bättre arbetsmiljö - Personalen kan fokusera på verksamheten istället för att mata in fakturainformation i system.

Våra system är enkla och lätta att använda. Implementationen är smidig och går mycket snabbt. Lägg till låga investeringskostnader och en insats för miljön så är beslutet att sluta hantera pappersfakturor enkelt!
 

Kontakta oss idag så berättar vi mer!

 

 

Docustore

Allt till kontoret - Handla direkt i vår webbshop! Docustore.se

Kontakta oss om elektronisk fakturahantering