Vi söker Säljare / Account Manager till Supplies

Vi söker Säljare / Account Manager till Supplies

Tjänstebeskrivning
Har du vinnarinstinkt och en vilja utöver det vanliga? DocuPartner söker en Säljare/Account Manager!

DocuPartner expanderar och söker därför en Säljare/Account Manager till området Supplies (kontorsmaterial och profilprodukter). Som Säljare/Account Manager driver du hela säljprocessen vilket innebär prospektering, bokning och genomförande av kundmöten, förhandlingar med kund samt avslut. Du bygger upp din egen kundstock och förvaltar den sedan för att få nöjda, långsiktiga kunder. Du har främst kontakt med beslutsfattare.

Du erbjuds en utmanande tjänst på ett växande företag där personalen trivs och ges stora möjligheter till utveckling och påverkan. Vi genomför kontinuerligt tävlingar med fina priser som vi vill att du alltid satsar på att vinna. Bra resultat ger möjlighet till att tjäna mycket pengar, åka på resor, vara med på roliga aktiviteter och utbildningar.

Krav på person
Vi söker dig som är en tävlingsmänniska med enormt driv. Du är en klipsk, självgående hunter som alltid försöker hitta nya och bättre lösningar på det du ställs inför. Du är social, bjuder gärna på dig själv och trivs i en i en miljö där det är högt tempo. Det är meriterande om du har arbetat med försäljning B2B, men rätt vilja väger tyngre. Vidare har du kunskap inom Officepaketet (speciellt Excel), har b-körkort samt behärskar svenska i tal och skrift.

Då vi söker prestationsinriktade personer med vinnarinstinkt och hög aktivitet ser vi gärna att du har en bakgrund inom idrott.

Övrigt
Start: Omgående/enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Stockholm, Bromma

Kontaktperson: annette.rising@docupartner.se
0739-207 711
Välkommen med din ansökan!