Vi sökar säljare/ Account Manager till Document

Vi sökar säljare/ Account Manager till Document

Tjänstebeskrivning
Har du vinnarinstinkt och en vilja utöver det vanliga? DocuPartner söker en Säljare/Account Manager!

DocuPartner expanderar och söker därför en Säljare/Account Manager till området dokument- och utskriftshantering. Som Säljare/Account Manager driver du hela säljprocessen vilket innebär prospektering, bokning och genomförande av kundmöten, förhandlingar med kund samt avslut. Du bygger upp din egen kundstock och förvaltar den sedan för att få nöjda, långsiktiga kunder. Du har främst kontakt med beslutsfattare på ledningsnivå, tex VD, IT-chef och ekonomichef.

Du erbjuds en utmanande tjänst på ett växande företag där personalen trivs på jobbet samt ges stora möjligheter till utveckling och påverkan. Vi genomför kontinuerligt tävlingar med fina priser som vi vill att du alltid satsar på att vinna. Bra resultat ger möjlighet till att tjäna mycket pengar, åka på resor, vara med på roliga aktiviteter och utbildningar.

Krav på person
Vi söker dig som är en tävlingsmänniska med enormt driv. Du är snabbtänkt och självgående med en förmåga att tänka långsiktigt. För att kunna föra en bra dialog med kund ser vi gärna att du har en teknisk förståelse samt erfarenhet av att göra uträkningar i Excel. Har du även arbetat med försäljning B2B är det meriterande, men rätt vilja väger tyngre. Vidare har du kunskap inom Officepaketet, har b-körkort samt behärskar svenska i tal och skrift.

Då vi söker prestationsinriktade personer med vinnarinstinkt och hög aktivitet ser vi gärna att du har en bakgrund inom idrott.

Övrigt
Start: Omgående/enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Stockholm, Bromma

Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande.  
Kontaktperson: pierre.akterin@docupartner.se
070-730 32 82
Välkommen med din ansökan!