Tjänster & dokumenthantering

Dokumenthantering är mer än att investera i kontorsmaskiner. För oss handlar det om att leverera en funktion, som skapar fördelar för dig och dina medarbetare. Det ska vara enklare att välja, att köpa, att äga och att använda våra kontorsmaskiner och det ska vara enkelt att byta upp dig eller uppdatera din utrustning.

 

      

      

 

Fokusera på ditt mål

Vad du än investerar i när det gäller kontorsmaskiner ska det leda till en ökad kvalitet på din dokumenthantering, i form av professionella dokument, ett effektivare och fokuserat arbete och i form av en ökad produktivitet.
Med en mix av produkter, tjänster, användartips och andra mervärden levererar vi ett komplett system för effektiv och professionell hantering av dina dokument.

 

 • Analys
  Vi utför fri analys av dina kostnader för kontorsmaskiner! Identifiera dina kostnader för kontorsmaskiner - och sänk dem med minst 20%
 • Finansiering
  Förutom försäljning av kontorsutrustningar, förbrukningsmaterial och service, erbjuder DocuPartner även kundanpassade finansieringslösningar.
 • Inbyte
  Om du köper en ny svartvit skrivare eller färgskrivare från Xerox, har du mjölighet att byta in din gamla skrivare.
 • Utbildning
  DocuPartner erbjuder olika typer av utbildningar skräddarsydda efter era behov och förutsättningar.

Kontakt

Kundcase - Svenskt Näringsliv

Svenskt Näringsliv är nöjda med DocuPartner: ”Vi ställer höga krav och vi får tillbaka det vi förväntar oss, vilket inte är lite”. Läs mer