Kontorsskrivare & kopiatorer

Alla kan sälja en skrivare, vi får den att fungera som du vill

Sedan starten har DocuPartner levererat mer än 10.000 skrivare, kopiatorer och multifunktionella produkter. Med vår långa erfarenhet tar vi fram en skrivare som passar er perfekt!

Leverans kan ske inom 1-2 arbetsdagar!

Skrivare, svartvit, A4
45 sidor/minut
Från 150kr/mån

Skrivare, färg, A4

35 sidor/minut

Från 150kr/mån

Multifunktionsskrivare, färg, A4
35 sidor/minut
Från 250kr/mån

Multifunktionsskrivare, färg, A4
43 sidor/minut

Från 450kr/mån

Multifunktionsskrivare, färg, A3
20/25/30 sidor/minut
Från 995kr/mån

Multifunktionsskrivare, färg, A3
30/35 sidor/minut
Från 1 300kr/mån

Multifunktionsskrivare, färg, A3
45/55 sidor/minut
Från 1 500kr/mån

Multifunktionsskrivare, färg, A3
65/70 sidor/minut
Från 5 000kr/mån

Vi svarar gärna på frågor!

Vilken kontorsskrivare behöver jag? Finns serviceavtal? Behöver jag köpa egna färgpatroner?
Ring oss på 08-556 318 00, eller fyll i formuläret nedanför, så hjälper vi dig hitta skrivaren som passar just ditt företag! 

Hastighet? Volym? Kvalitet?

Jag svarar på dina frågor och hjälper dig hitta rätt kopiator för ditt företag.

Pierre Akterin

Brett sortiment av kontorsskrivare

När det gäller kontorsskrivare och kopiatorer har vi det du behöver. Oavsett om du behöver en multifunktionsskrivare, en kontorsskrivare, en maskin för digitaltryck eller en begagnad maskin kan vi hjälpa dig.

Alla kan sälja en kontorsskrivare, vi får den att fungera som du vill

Det viktigaste för oss är att hitta rätt skrivare för dina behov och se till att maskinen levererar och presterar på ett sätt som verkligen gynnar er verksamhet. Vi är specialister inte bara på hårdvaran utan även på mjukvarulösningar som innebär att ni effektiviserar er dokumenthantering och sparar tid och pengar.

Hör av dig om du vill veta mer om skrivare och tillhörande mjukvara.

Vad man ska tänka på när man väljer en kontorsskrivare eller kopiator till företaget?

Funderar du på hur du väljer rätt kontorsskrivare/kopieringsmaskin för ditt företag? I så fall, oroa dig inte! Oavsett om ditt företag är litet, mellanstort eller stort, så kan valet av affärsskrivare bidra till omfattande driftmässiga förbättringar.

Tidigare så var det stor skillnad mellan en kopiator och en skrivare, men nu för tiden är moderna digitala skrivare multifunktionella. Som kompletta affärsmaskiner kan de göra mycket mer än att skriva ut dokument. 

De kan, till exempel, kopiera, scanna, faxa, skicka e-postmeddelanden och mycket mer.
Med dagens enorma utbud av skrivare kan det vara ganska svårt att välja vilken man vill ha. Du vill såklart inte köpa något som inte uppfyller de behov som du har.

Denna ultimata guide kommer att hjälpa dig att välja den bästa och mest lämpliga affärsskrivaren genom att gå igenom de olika sorters skrivare som är tillgängliga, och även poängtera vilka funktioner som du bör leta efter.

Hur avgör jag vilken sorts kontorsskrivare som är rätt?

Det finns många olika sorters kontorsskrivare på marknaden. Din uppgift är att välja den skrivare som på bästa sätt kan hantera din dagliga utskriftsvolym.

För att välja rätt skrivare bör du först göra en lista över de egenskaper du förväntar dig av skrivaren. Kanske behöver du mer omfattande funktioner så som sammanbindning, sammanhäftning, vikning och så vidare. Listan kommer i bästa fall att hjälpa dig att avgöra dina särskilda behov och önskemål, vilket hjälper dig att välja rätt kopiator.

Olika kontorsskrivare

Inkjet

Inkjet är små skrivare som passar bra för fotografier och dokument. De använder sig utav bläckpatroner som ersätts allt eftersom. De är väl lämpade för små företag som har låga veckovis utskriftsvolymer.

Laser

Laserskrivare är perfekta skrivare för företag som har stora veckovis utskriftsvolymer. De är större än Inkjet, och erbjuder utskrifter med väldig hög upplösning. Till skillnad från Inkjet-skrivare så kan laserskrivare hantera stora dokumentvolymer på väldigt kort tid utan att man behöver ersätta patronerna.

De är väldigt resurseffektiva, men kostar mer.

Efter att du har etablerat huruvida du behöver en färgskrivare eller en svartvit skrivare bör du värdera de egenskaper som du prioriterar.

Prioritera de funktioner som du behöver

När man jämför olika kontorsskrivare eller kopiatorer så är detta de funktioner som är allra mest betydelsefulla.

Utskriftsvolym, kvalitet och hastighet

Behöver du en kontorsskrivare som täcker kontorets eller klienternas behov? Se till att du väljer en kontorsskrivare som motsvarar de krav som företaget har gällande hastighet, volymer och kvalitet.

Hastigheten på utskrifter anges vanligtvis i ppm (sidor per minut). Det rekommenderas att man som minst väljer 27 ppm för ett väldigt litet företag, och 52 ppm för ett litet företag. Om ditt företag har ett stort behov av utskrifter så är en snabb skrivare en nödvändighet. I detta fall så bör du välja en kontorsskrivare med hög ppm, och med stor papperskapacitet.

Grafik & upplösning

När det kommer till grafik och upplösning så skiljer sig kontorsskrivare åt. Om du kommer att skriva ut många dokument med grafik och bilder, så är en upplösning på 2400 x 2400 dpi en nödvändighet. Om du planerar att främst skriva ut traditionella dokument så bör du välja en skrivare med lägre dpi.

Budget

Att svara på följande frågor hjälper dig att utvärdera dina val, och hitta den bästa kopiatorn som passar din budget.

  • Vad är dina befintliga utskriftskostnader?
  • Kommer du att hyra eller köpa?
  • Kan dina anställda hantera felsökning och reparationer?

Om du behöver ytterligare vägledning för att välja rätt kontorsskrivare för ditt företag, använd kontaktformuläret på vår webbsajt så kommer vi att svara så fort som möjligt.

Hej, vi berättar gärna mer

Fyll i formuläret nedan så hjälper vi dig snart!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.