Kontorsskrivare & kopiatorer från Xerox

Alla kan sälja en skrivare, vi får den att fungera som du vill

Behöver ni en riktigt pålitlig och bra skrivare till kontoret?

Våra moderna produkter såsom A3 skrivare, laserskrivare, printer, multifunktionsskrivare mfl, kommer innebära omfattande driftmässiga förbättringar för ert företag. En skrivare du kan lita på.

Sedan starten har DocuPartner levererat mer än 10.000 skrivare, kopiatorer och multifunktionella produkter sedan 2002 - och fortsätter att vara ledande i branschen.

Leverans kan ske inom 5-10 arbetsdagar!

Skrivare, svartvit, A4
45 sidor/minut
Från 150kr/mån

Skrivare, färg, A4

35 sidor/minut

Från 150kr/mån

Multifunktionsskrivare, färg, A4
35 sidor/minut
Från 250kr/mån

Multifunktionsskrivare, färg, A4
43 sidor/minut

Från 450kr/mån

Multifunktionsskrivare, färg, A3
20/25/30 sidor/minut
Från 995kr/mån

Multifunktionsskrivare, färg, A3
30/35 sidor/minut
Från 1 300kr/mån

Multifunktionsskrivare, färg, A3
45/55 sidor/minut
Från 1 500kr/mån

Multifunktionsskrivare, färg, A3
65/70 sidor/minut
Från 5 000kr/mån

Skrivare, färg, A4
40 sidor/minut
Från 600kr/mån

Skrivare, färg, A4
50 sidor/minut
Från 800kr/mån

Multifunktionsskrivare, färg, A3
20/25/30 sidor/minut
Från 995kr/mån

Multifunktionsskrivare, färg, A3
30/35 sidor/minut
Från 1 300kr/mån

Multifunktionsskrivare, färg, A3
45/55 sidor/minut
Från 1 500kr/mån

Multifunktionsskrivare, färg, A3
65/70 sidor/minut
Från 5 000kr/mån

Vi svarar gärna på frågor!

Vilken kontorsskrivare behöver jag? Finns serviceavtal? Behöver jag köpa egna färgpatroner?
Ring oss på 08-556 318 00, eller fyll i formuläret nedanför, så hjälper vi dig hitta skrivaren som passar just ditt företag! 

Hastighet? Volym? Kvalitet?

Jag svarar på dina frågor och hjälper dig hitta rätt kopiator för ditt företag.

Pierre Akterin

Ta del av vårt sortiment av kontorsskrivare och kopiatorer för företag och kontor

Med vår långa erfarenhet av dokumenthantering hjälper vi er att hitta rätt skrivare eller kopiator till ert företag. Vi erbjuder bland annat multifunktionsskrivare, kontorsskrivare, A3 skrivare, laserskrivare och maskiner för digitaltryck. Allt för att ni ska hitta rätt kontorsmaskiner till ert företag i Stockholm såväl som i hela landet. Viktigast för oss är att leverera en perfekt skrivare som uppfyller just ert företags behov, med en kontorsmaskin som verkligen höjer nivån på arbetsplatsen.

Välj en Xerox kopiator eller skrivare – en företagsskrivare som fungerar

Med en Xerox skrivare får ert företag en pålitlig företagsskrivare, som håller i många år framöver. Vi erbjuder A3 skrivare såväl som A4 skrivare, vid sidan om multifunktionsskrivare och laserskrivare. Xerox färgskrivare har enastående kvalitet på sina färgutskrifter – allt för ett professionellt kontor som kräver bästa resultat från sina skrivare och kopiatorer.

Faktum är att Xerox uppfann kontorsutskrifter under 1900-talets första hälft och har sedan dess kommit att bli den ledande tillverkaren av skrivare och kopiatorer. 

Vilka är fördelarna med en Xerox skrivare?

Dessa kontorsskrivare ökar produktiviteten i dokumenthanteringen på ert kontor. Xerox VersaLink t ex, möjliggör
Med deras innovativa funktioner får du en Xerox multifunktionsskrivare som exempelvis är utrustad med

  • enorm kapacitet
  • snygga utskrifter
  • mobila utskrifter
  • säkerhet i toppklass
  • WiFi
  • förhandsgranskning av skannade dokument eller fax på en pekskärm

Väljer ni en Xerox kopiator för kontor i serien VersaLink, AltaLink eller PrimeLink, vässar ni er dokumenthantering med en flerfunktionsskrivare av högsta kvalitet. Xerox ligger bakom marknadens bästa företagsskrivare samt vanliga skrivare och här på DocuPartner hittar du rätt modell för just ert företag.

Inom vårt sortiment av Xerox skrivare finns bland annat Xerox AltaLink 8030, Xerox AltaLink 8035, Xerox AltaLink 8045, Xerox AltaLink 8070, C8145, Xerox AltaLink C8155, Xerox VersaLink C400, Xerox VersaLink B400, Xerox VersaLink B405, Xerox Versalink C7026, Xerox C505, Xerox PrimeLink C9065, Xerox PrimeLink C9070 och Xerox WorkCentre 7830.

Om du behöver ytterligare vägledning för att välja rätt kontorsskrivare för ditt företag, använd kontaktformuläret här på sidan, så kommer vi att svara så fort som möjligt.

Alla kan sälja en kontorsskrivare, vi får den att fungera som du vill

Anlita oss om ni behöver en skräddarsydd skrivare eller kopiator till ert företag. Efter många år i branschen sträcker sig vår expertis bortom hårdvara – vi är även specialister på mjukvarulösningar. Det innebär en effektiviserad dokumenthantering för er verksamhet – något som sparar in både tid och pengar.

Oavsett om ditt företag är litet, mellanstort eller stort, så kan valet av affärsskrivare bidra till omfattande driftmässiga förbättringar.

Tidigare så var det stor skillnad mellan en kopiator och en skrivare, men nu för tiden är moderna digitala skrivare multifunktionella. Som kompletta kontorsmaskiner kan de göra mycket mer än att bara skriva ut dokument.

De kan, till exempel, kopiera, scanna, faxa, skicka e-postmeddelanden och mycket mer.
Med dagens enorma utbud av skrivare kan det vara ganska svårt att välja vilken man vill ha. Du vill såklart inte köpa något som inte uppfyller de behov som du har. Vi förstår dina behov och hjälper dig gärna att välja den bästa och mest lämpliga skrivaren för ditt företag genom att gå igenom vilka funktioner som du kan ha nytta av. Anpassningen av skrivaren är viktig och vi är noga med att göra anpassningen efter era önskemål.

Kontakta oss om ni vill veta mer om vilken kopiator som är rätt för just ert kontor till bästa pris.

Varför ni ska väja en laserskrivare för ert företag eller kontor?

Många företag behöver kontorsmaskiner som står pall för lång användning. Därför bistår vi gärna när ni står inför att köpa bästa laserskrivare för A3, såväl som A4.

Laserskrivare är perfekta skrivare för företag som har stora veckovis utskriftsvolymer. De är större än skrivare av typen Inkjet, och erbjuder utskrifter med väldig hög upplösning. Till skillnad från Inkjet-skrivare så kan laserskrivare hantera stora dokumentvolymer på väldigt kort tid utan att man behöver ersätta patronerna. De är väldigt resurseffektiva.

En ny laserskrivare är ett mycket populärt alternativ för stora företag, eftersom de har högre prestanda än vanliga skrivare. Laserskrivare skriver ut med hjälp av tonerkassetter som innehåller färgpulver. Det medför mycket tydlig grafik och text, vilket sparar in pengar i det långa loppet då fler sidor per patron kan skrivas ut, i jämförelse med vanligt bläck. Laserskrivarens utskrifter kladdar inte av sig på det sätt som enklare skrivares utskrifter gör. En färglaserskrivare ger fina färger och tydliga utskrifter. Vi levererar skrivare för företag till hela landet. För företag i Stockholm med omnejd har vi ofta levereranstid på 1 – 2 dagar.

Vad är viktigt att tänka på vid val av skrivare till företag och kontor?

Funderar du på hur du väljer rätt kontorsskrivare/kopieringsmaskin för ditt företag?

Tidigare så var det stor skillnad mellan en kopiator och en skrivare, men nu för tiden är moderna digitala skrivare multifunktionella. Som kompletta kontorsmaskiner kan de göra mycket mer än att skriva ut dokument. 

De kan, till exempel, kopiera, scanna, faxa, skicka e-postmeddelanden och mycket mer.
Med dagens enorma utbud av skrivare kan det vara ganska svårt att välja vilken man vill ha. Du vill såklart inte köpa något som inte uppfyller de behov som du har.

Hur avgör jag vilken kontorsskrivare som är rätt för mitt företag?

Det finns många olika sorters kontorsskrivare på marknaden. Tillsammans kan vi komma fram till  valet av den skrivare som på bästa sätt kan hantera din dagliga utskriftsvolym och andra funktioner företaget behöver.

För att välja rätt skrivare bör du först göra en lista över de egenskaper du förväntar dig av skrivaren. Kanske behöver du mer omfattande funktioner så som sammanbindning, sammanhäftning, vikning och så vidare. Lista gärna t ex hur många utskrifter ni gör på en månad ungefär, om ni har behov av olika utskriftsstorlekar, färg eller bara svartvitt, molnbaserat och andra funktioner du kommer att tänka på, så berättar vi gärna om övriga funktioner du kanske inte ens visste fanns, och kommer på så sätt fram till en skrivare som är anpassad efter just ditt företags behov! Läs mer nedan om vad du kan ha i åtanke för din lista. 

Olika kontorsskrivare

Prioritera de funktioner som du behöver

När man jämför olika kontorsskrivare eller kopiatorer så är nedanstående de funktioner som är allra mest betydelsefulla.

Utskriftsvolym, kvalitet och hastighet hos företagsskrivare och kopiatorer

Behöver du en kontorsskrivare som täcker kontorets eller klienternas behov? Se till att du väljer en kontorsskrivare som motsvarar de krav som företaget har gällande hastighet, volymer och kvalitet.

Hastigheten på utskrifter anges vanligtvis i ppm (sidor per minut). Det rekommenderas att man som minst väljer 27 ppm för ett väldigt litet företag, och 52 ppm för ett litet företag. Om ditt företag har ett stort behov av utskrifter så är en snabb skrivare en nödvändighet. I detta fall så bör du välja en kontorsskrivare med hög ppm, och med stor papperskapacitet.

Grafik & upplösning

När det kommer till grafik och upplösning så skiljer sig kontorsskrivare åt. Om du kommer att skriva ut många dokument med grafik och bilder, så är en upplösning på 2400 x 2400 dpi en nödvändighet. Om du planerar att främst skriva ut traditionella dokument så bör du välja en skrivare med lägre dpi.

Budget

Att svara på följande frågor hjälper dig att utvärdera dina val, och hitta den bästa kopiatorn som passar din budget.

  • Vad är dina befintliga utskriftskostnader?
  • Kommer du att hyra eller köpa?
  • Kan dina anställda hantera felsökning och reparationer?

Om du behöver ytterligare vägledning för att välja rätt kontorsskrivare för ditt företag, använd kontaktformuläret på vår webbsajt så kommer vi att svara så fort som möjligt.

Vanliga frågor om kontorsskrivare

Det finns ingen storlek på företaget som är bättre eller sämre. Behovet ska styra. Det finns många små företag som tycker att fungerande utskrifter är viktigt och vet att en kontorsskrivare är mer pålitlig.

En kontorsskrivare har en annan driftkapacitet i jämförelse med en konsumentskrivare. Ett företag skriver vanligtvis ut mycket mer. Det kan också vara andra krav på utskriftshastighet och volym på tonerkassett. Stora modeller har även flera fack för olika papper.

Om du hyr eller leasar en kopiator så slipper du oroa dig för att du får reparationskostnader och att du inte får snabb hjälp vid funktionsstörningar eller om du behöver speciella inställningar.

Hej, vi berättar gärna mer

Fyll i formuläret nedan så hjälper vi dig snart!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.